Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Gülsuyu İlkokulu

Telefon : 02165890900
Belgegeçer : 002165890900
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://gulsuyuilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜLSUYU MAH. ESKİ ÜSKÜDAR CAD. GÜLSUYU İLKOKULU BLOK NO 40 MALTEPE / İSTANBUL
VİZYON : İstiyoruz ki; okulumuzda öğrenme öğretmenler-öğrenciler-yöneticiler-veliler tarafından temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki; okulumuzda öğrencilerin bireysel farklılıkları gözetilerek her öğrenciye fırsat eşitliği tanınsın. İstiyoruz ki; sınıflarımız da öğrencilerin derslerini yüzyılın gelişmelerine uygun olarak yapmaları için gerekli donanım sağlansın. İstiyoruz ki; okulumuz ve çevremiz eğitim öğretimde daha iyi olmak için temiz ve sağlıklı olsun. İstiyoruz ki, okulumuzda eğitim öğretim düzeyini yükseltmek için öğretmen -öğrenci-veli üçgeni sağlıklı oluşturulsun. İstiyoruz ki; okulumuz çalışanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz için ikinci bir yuva olsun. İstiyoruz ki; okulumuzda çalışanlarımız ve velilerimiz okula kaynak sağlamak için işbirliği içinde olsunlar ve projeler üretsinler İstiyoruz ki; fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirelim.
MİSYON : Biz Gülsüyu İlkokulu olarak bütün öğrencilerimizi yaşadığımız çevre şartlarını gözeterek ve bireysel farklılıklarına saygı duyarak, bilgili becerili ve kendine güvenen, özgür, barışçı, insan ilişkilerine değer veren bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun ,kendi kişiliğini geliştirirken,başkalarının gelişmesinde de çalışan, kendini geliştiren toplumu ileri götüren güç olarak yetiştirmek,velilerimizi eğitim öğretim için gerekliliklerine inandırarak işbirliklerini sağlamak için varız ve çalışmaktayız.
BAŞARILAR : %100

Öğretmen :23
Öğrenci :455
Derslik :18
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :530
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler : 9.00- 14.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Merkezi Doğal gaz
Servis : Okulumuzun servisi vardır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Okulumuz çevresinde kiralık evler bununabileceği gibi, D-80´e yakınlığından ötürü çevre mahalle ve semtlerden de ulaşım kolaylıkla sağlanabilir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Maltepe ilçe merkezine 10 dakika mesafede olup D-80 karayolunun 450 metrekuzeyinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :